Lang is de misconceptie geweest dat er voor printmonitoring een apart systeem gebruikt moest worden, dat de huis-aan-huis bladen enkel te verkrijgen waren bij een enkele aanbieder. Gelukkig is dit niet meer het geval.

De tijd waarin verschillende leveranciers gebruikt moeten worden voor verschillende soorten content is voorbij. Waar we ons bij Monalyse voor inzetten, kan worden vertaald naar twee pijlers: gebruiksvriendelijk en compleet.

In een digitaal tijdperk waar communicatieprofessionals de software oplossingen niet meer op één hand kunnen tellen, biedt Monalyse één oplossing. Geen losse software voor nieuwsbrieven, media analyses of reputatiemanagement. Alles valt samen in Monalyse; Mediamonitoring en analyses binnen één systeem. Daarnaast is het mogelijk om je media updates/nieuwsbrieven uit te besteden bij de media analisten van Monalyse.

Door continue te luisteren naar feedback van de gebruikers van Monalyse, blijven we – samen met onze in-house development afdeling – continue innoveren. Elk kwartaal wordt een roadmap gemaakt waar onderwerpen zoals de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwsbrief, integraties met strategische leveranciers zoals PR-Dashboard en de (nieuwe) mobiele applicatie onder de loep worden genomen.

Niks is belangrijker als communicatie- of pr-professional dan een compleet beeld krijgen van wat de media zegt over je bedrijf of merk. Monalyse begrijpt dat. Om die reden hebben wij – naast de standaard social media – verscheidene auteursrechtelijke licenties met DPG Media, Mediahuis, ArtikelPro én het Financieele Dagblad. Door onze samenwerking met RTV-Monitor kunnen we onze klanten voorzien van de Radio en Televisie content.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Of ben je gewoon benieuwd of jouw media monitoring nog dekkend is binnen dit veranderlijke landschap? We helpen je graag verder. Klik hier en plan nu een meeting in met onze mediamonitoringsadviseur Jorian.