Monalyse

Maak kennis met Monalyse

Monalyse is al meer dan 15 jaar expert op het gebied van PR- en media monitoring. Met meer dan 100 klanten en partners hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar wij enorm trots op zijn. Op dagelijkse basis staan wij klaar voor ieder van deze klanten; voornamelijk woordvoerders, communicatie managers en brand managers uit verschillende branches. Of het nu om media monitoring gaat, het analyseren van media of het uitsturen van een geautomatiseerde of handmatige nieuwsbrief, wij helpen onze klanten verder. Dit doen wij niet alleen voor de klant maar ook samen mét de klant.

Doordat Monalyse is ontstaan vanuit een PR- en communicatiebureau weten wij precies wat er in jouw vakgebied speelt. We snappen wat jij nodig hebt om je werk zo efficiënt en doeltreffend mogelijk uit te voeren. Desgewenst denken wij ook strategisch over vraagstukken mee. Met onze gespecialiseerde media analisten is geen enkel pr- en communicatievraagstuk ons te moeilijk!

Onze klanten
Monalyse

Sterk Werk

Monalyse is ontstaan vanuit zusterbedrijf en PR- en communicatiebureau Sterk Werk. Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing helpt organisaties, mensen en merken met het bouwen aan, veranderen van, bewaken en verstevigen van de reputatie. Communicatie moet toegevoegde waarde leveren en leiden tot direct relevant resultaat. Daarom begeleidt Sterk Werk het communicatieproces van analyse, strategie, uitvoering tot en met evaluatie.

Vanuit de overtuiging dat duurzame relaties essentieel zijn voor professionele communicatie, is het Sterk Werk team van ervaren communicatieprofessionals dagelijks in de weer om klanten succesvol bij te staan. In de analyse, advisering, uitvoering en evaluatie van Sterk Werk willen zij onderscheidend zijn en staan ze altijd met beide benen op de grond. Met haar klanten zoekt Sterk Werk aansprekende boegbeelden en voorbeelden om krachtige verhalen te vertellen waarmee zij een unieke positie in hun markt bereiken.

Leer ons kennen

Monalyse bestaat uit zo’n 20 medewerkers waarvan meer dan de helft analist is. Maar, hier zal het niet lang bij blijven doordat wij behoorlijk aan het groeien zijn. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Wil je meer over het team weten? Of wil je bij ons komen werken? Kijk dan vooral op onderstaande webpagina’s!

Monalyse team
“You can have brilliant ideas, but if you can’t get them across, your ideas won’t get you anywhere.”
Lee Iacocca

Benieuwd wat Monalyse voor jou kan betekenen?