Dagelijkse Nieuwsbrieven – Media Scan

Voor de start van jouw werkdag het gehele bedrijf up-to-date

Dagelijkse Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven: de media scan

Bij Monalyse leveren wij op dagelijkse basis nieuws aan onze klanten. Dit doen wij door middel van ons Monalyse Dashboard maar ook via onze nieuwsbrieven. Vóór jouw werkdag begint heb je van ons al het laatste nieuws in je mailbox. Onze meest afgenomen nieuwsbrief is de media scan. De media scan is een door onze analisten handmatig samengestelde nieuwsbrief. Het voordeel van een media scan is dat onze analisten alle nieuwsberichten die binnen zijn gekomen lezen en vervolgens de meest relevante nieuwsitems in het overzicht plaatsen. Zo zie jij in een oogopslag de meest impactvolle en relevante berichten. Het is bewezen dat deze handmatige selectie het leespercentage onder werknemers vergoot. De media scan is tevens geheel aan te passen aan de huisstijl van jouw organisatie.

Dubbele artikelen worden eruit gefilterd

Inzicht in welke bronnen over je schrijven

Alleen écht relevante nieuwsberichten

Gesorteerd per thema, onderwerp en/of mediumtype

Opmaak in eigen huisstijl

Frequentie naar keuze (dagelijks, wekelijks of maandelijks)

Bewezen in het vergroten van open – en  click-through rates

Nieuwsbrieven: de topic update

De topic update is een geautomatiseerde, thematische nieuwsbrief die een- of tweemaal daags in de mailbox van jou en jouw collega’s verschijnt. Nieuwsberichten worden automatisch gesorteerd op thema, merk of onderwerp en bevat links naar de relevante artikelen. Ook deze nieuwsbrief is geheel weer te geven in de huisstijl van jouw organisatie.

Nieuwsbrieven: de daily mail

De daily mail is, net zoals de topic update, een geautomatiseerde nieuwsbrief. Het verschil met de topic update is dat er bij de daily mail álle berichten binnenkomen over jouw organisatie en niet enkel berichten over geselecteerde onderwerpen. Nieuws wordt onderverdeeld op medium en de lay-out is niet aan te passen aan een desgewenste huisstijl. De daily mail wordt één tot drie keer per dag verzonden. Je bent zelf in de gelegenheid tijdstippen te kiezen waarop je de mail ontvangt.

Dagelijkse email nieuwsbrief

Benieuwd wat Monalyse voor jou kan betekenen?