We laten je weer graag kennis maken met één van onze medewerkers. Deze keer is het de beurt aan accountmanager Joep Kuijpers (28). Sinds mei 2023 is hij werkzaam voor Monalyse.

Wat doe je precies bij Monalyse?

Als accountmanager richt ik mij voornamelijk op het onderhouden, helpen groeien en adviseren van bestaande klanten. Daarnaast draag ik mijn steentje bij aan het werven van nieuwe klanten.

Hoe ben je bij Monalyse terecht gekomen?

Niet geheel toevallig hebben mijn salescollega’s Freek en Jorian dezelfde studie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Via de website van Monalyse ben ik in aanraking gekomen met de vacature als accountmanager.

Waarom heb je voor Monalyse gekozen?

Het fijne gevoel. Tijdens mijn sollicitatiegesprek heb ik (ongepland) contact gehad met vier verschillende collega’s. Ik kreeg het gevoel alsof ik al onderdeel was van het team. Zowel in mijn werk als in mijn sport krijg ik energie van het werken in een team.

Als geboren en getogen Rotterdammer is de unieke locatie van ons kantoor uiteraard iets wat enorm aanspreekt.

Wat is de belangrijkste les die je hebt geleerd bij Monalyse en iedereen wil meegeven?

Communicatie. Dit klinkt als een gemakkelijk antwoord als je werkzaam bent in de communicatiebranche, maar op de werkvloer wordt dit dagelijks bevestigt. Overwinningen worden gevierd en nederlagen worden geanalyseerd. Naast de werk gerelateerde communicatie staat ook persoonlijke interesse hoog in het vaandel bij Monalyse.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Huisje, boompje, beestje 😉

Kan je tot slot iets leuks vertellen over jezelf?

Ik hockey al jaren, sinds mijn vijfde ben ik namelijk te vinden op hockeyclub Ommoord in Rotterdam Nesselande. Op dit moment ben ik aanvoerder van het eerste seniorenteam.

Als trainer/coach draag ik ook mijn steentje bij. Na jarenlang trainen en coachen van verschillende jeugdteams, heb ik nu het tweede damesteam onder mijn hoede. Elke dinsdag, donderdag en zondag staan voor mij in het teken van hockey.