Elke maand laten we je kennis maken met één van onze medewerkers. Deze maand is het de beurt aan onze accountmanager Freek Hordijk (28). Sinds mei 2020 is hij werkzaam voor Monalyse.

Wat doe je precies bij Monalyse?

Mijn functie is accountmanager bij Monalyse. Dit houdt concreet in dat ik verantwoordelijk ben voor het beheren van onze klantporfolio’s. Ook het uitbreiden van de klantportfolio’s is één van mijn primaire doelen. Ik krijg een kick van het sluiten van nieuwe samenwerkingen. Dit betekent dat ik veel klantcontact heb en veel onderweg ben naar klanten en prospects.

Hoe ben je bij Monalyse terecht gekomen?

Ik heb hiervoor drie jaar als accountmanager bij ANP gewerkt. Toen heb ik de overstap gemaakt naar Monalyse. Monalyse is een organisatie die meer expertise heeft in data. Ook het uitrollen van een nieuwe dienst, waar wij achter de schermen mee bezig zijn, heeft mij doen kiezen voor Monalyse.

Waarom heb je voor Monalyse gekozen?

Monalyse is, zoals ik net al aangaf, meer data gedreven dan ANP. Maar ook de volledigheid van de oplossing die wij bieden, heeft mij doen kiezen voor Monalyse. Wij bieden een platform aan voor het versturen van persberichten, monitoring en analyses (zowel handmatig als automatisch). Daarnaast vind ik de kernwaarden belangrijk van deze Rotterdamse organisatie.

Nogmaals de data die wij hebben, maakt het werken bij Monalyse voor mij interessant. Met onze analisten helpen wij onze klanten waar nodig is. Er wordt met de datapunten die wij verzamelen ook strategische keuzes genomen en KPI’s van klanten doorgemeten. Verder vind ik het fijn om veel onderweg te zijn, dat kan nu eindelijk weer. Dit zorgt voor diversiteit in mijn werk. Ik heb echt uitgekeken naar het moment dat ik weer langs kan gaan bij zowel prospects als bij mijn huidige klanten.

Het uitbouwen van het klantportfolio en adviseren van klanten en prospects zorgen in mijn werk voor voldoening. Maar ook het samenwerken met de analisten die zorgen voor handmatige analyses voor onze klanten.

Wat is de belangrijkste les die je hebt geleerd bij Monalyse en iedereen wil meegeven?

Dat is toch wel de expertise van de analisten bij Monalyse. Bij klantgesprekken laat ik, wanneer er dieper wordt ingegaan op analyses, vaak een analist aanschuiven om deze expertise over te brengen. Ofwel: ‘’Teamwork makes the dream work’’.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Ik ambieer een functie op termijn als salesmanager met daarbij een team van accountmanagers.

Kan je tot slot iets leuks vertellen over jezelf?

Sinds februari 2021 ben ik eigenaar van een klushuis in Rotterdam. Voor dit klushuis heb ik een jaar uitgetrokken om deze op te knappen. Verder ben ik zeer sportief ingesteld en heb ik als doel om nog een keer de marathon van Rotterdam te lopen. In de winter ben ik vaak op de latten te vinden in de Alpen.