In 2017 studeerde Freek af aan de Hoge Economische School te Rotterdam. Hier volgde hij de studie Commerciële Economie met een specialisatie in Sportmarketing en Management. Freek begon zijn carrière bij het ANP op de afdeling Commercie als Sales Support. Al snel maakte Freek promotie tot Junior Accountmanager en daarna Senior Accountmanager waarbij hij een mooi portfolio aan klanten in volledig eigen beheer kreeg. Na 3,5 jaar bij het ANP gewerkt te hebben maakte Freek de overstap naar Monalyse. Ook bij ons ging hij als Accountmanager aan de slag en wij mogen hem nu alweer sinds medio 2020 verwelkomen binnen het Monalyse team.

Als Accountmanager met ruim 5 jaar ervaring is Freek verantwoordelijk voor alle key accounts binnen Monalyse. Ook maakt hij deel uit van het aanbestedingsteam van Monalyse. Het voordeel aan werken bij Monalyse vindt Freek de kleinschaligheid van het bedrijf, je voelt je nooit een nummer. “Toch bedienen we met een klein team erg grote klanten. Dat geeft een kick!”. Het mooiste aan zijn baan vindt Freek het sluiten van nieuwe deals en het optuigen van samenwerkingen. Wanneer hij op kantoor is vindt hij het leuk om complexe vraagstukken van klanten op te pakken met het Analisten team. “Zonder analisten, géén Monalyse!” En zo is het maar net.

Het feit dat Freek tijdens zijn studietijd zich gespecialiseerde in Sportmarketing komt niet uit de lucht vallen. Freek is een echte sportfanaat; zo gaat hij graag skiën, tennissen, padellen, zeilen, voetballen, fitnessen en hardlopen. Buiten het sporten spendeert Freek zijn tijd graag met zijn familie en vrienden en gaat hij geregeld uit eten bij goed aangeschreven restaurants. Maar, waar je Freek écht voor wakker mag maken blijft toch de bal gehakt van de Rotterdamse befaamde Ballentent.

Freek Hordijk media monitoring expert