Jorian studeerde in juli 2021 af in Sportmarketing & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Toch draait Jorian al wat langer bij Monalyse mee; hij is namelijk bij ons terecht gekomen door zijn afstudeerstage bij Monalyse te lopen. Dit beviel hem dusdanig goed dat hij al snel aangaf interesse te hebben om bij Monalyse te blijven werken. Zo gezegd zo gedaan! Zo werkt Jorian nu als een van onze Accountmanagers en heeft hij op dagelijkse basis contact met onze klanten. Jorian is overigens altijd een harde werker geweest. Zo werkte hij tijdens zijn studententijd bij een kwekerij en deed klantervaring op door te werken bij het befaamde Hotel New York.

Binnen Monalyse is Jorian, samen met collega’s Freek en Joep, dé drijfveer achter onze sales afdeling. Op dagelijkse basis verzorgt Jorian een deel van het accountmanagement, de inkoop en de acquisitie van nieuwe klanten voor Monalyse. Jorian vindt het fijn dat werken bij Monalyse zulke diverse werkzaamheden met zich meebrengen, om het nog niet over de contactpersonen te hebben. Het gelukkigst wordt hij dan ook van de weg op gaan; het ontmoeten van nieuwe mensen of bijpraten met bestaande klanten geeft hem veel energie. Dit zien klanten dan ook meteen in hem terug. Bij de trainingen en presentaties die hij geeft zijn top-of-the-bill en hebben áltijd de klant als uitgangspunt.

In zijn vrije tijd is Jorian zich aan het ontpoppen tot een echt bbq-master. Geen picanha is veilig voor hem en daar mag zijn omgeving graag van meegenieten. Buiten een lekker stukje vlees kun je Jorian altijd wakker maken voor een Tatsu Dragon Roll. Een andere grote hobby van hem is sporten. Wisten jullie dat Jorian jaren lang op topniveau gejudood heeft en dat hij met zijn American Football team ‘010 Trojans’ op Eredivisie niveau speelt?  Een échte sportman kun je wel zeggen!

Jorian Haas media monitoring expert