In 2018 studeerde Joep af aan de Hogeschool Rotterdam. Hij volgde hier net als zijn salescollega’s Freek en Jorian de studie Commerciële Economie met een specialisatie in Sportmarketing & Management. De carrière van Joep begon als eventmanager waarna hij, na het stilleggen van alle evenementen tijdens de coronapandemie, aan de slag ging bij een makelaar in Rotterdam. In deze functie was Joep verantwoordelijk voor de on- en offline marketing, ondersteunde hij de administratieve werknemer en vulde hij de verhuur- en nieuwbouwmakelaar aan. Kortom: een veelzijdige functie. Sinds mei 2023 is Joep bij ons aan de slag gegaan als Accountmanager.

In deze rol richt Joep zich op het onderhouden, helpen groeien en adviseren van een deel van de huidige klantportefeuille en het bijdragen aan de groei door het werven van nieuwe klanten. Het leukste aan deze functie vindt hij het onderhouden van de uitstekende klantrelatie, daar waar Monalyse voor staat. Daarnaast is Joep een echte teamplayer, zowel in zijn sport als in zijn werk. Hij krijgt er energie van om met een team resultaat gericht te werk te gaan.

Als je Joep zegt, dan zeg je hockey. Sinds zijn vijfde jaar is hij te vinden op hockeyclub OMHC in Rotterdam Nesselande. Op dit moment is hij aanvoerder van het eerste seniorenteam. Als trainer/coach draagt Joep ook zijn steentje bij. Na jarenlang trainen en coachen van verschillende jeugdteams, geeft hij nu leiding aan een seniorenteam. Elke dinsdag, donderdag en zondag staan in het teken van hockey.

Jorian Haas media monitoring expert