Eva is één van onze media monitoring experts. Na haar afstuderen aan de opleiding Communicatie van de Haagse Hogeschool in 2016 ging Eva aan de slag als Marketeer en later als Communicatieadviseur op het gebied van crisiscommunicatie. In 2018 zocht Eva een extra baan om naast haar functie als Communicatieadviseur op te pakken. “Door haar diversiteit en expertise sprong Monalyse er voor mij direct bovenuit. Ik kreeg gelukkig snel reactie op mijn sollicitatie en werd uitgenodigd voor een gesprek”. En zo geschiedde! Inmiddels is Eva alweer een poos deel van Monalyse en daar zijn wij meer dan blij mee.

Zoals eerder aangegeven heeft Eva veel ervaring op het gebied van crisiscommunicatie. Door de jaren heen sprak ze geregeld met omgevingsanalisten in de branche en merkte ze al snel hoe waardevol het is om de buitenwereld naar binnen te halen. “Dit is zeker niet alleen tijdens een crisis erg belangrijk, maar ook tijdens de dagelijkse gang van zaken voor een bedrijf. Pas als je weet wat er speelt, kun je sturen en eventueel verduidelijking scheppen”. De diversiteit maakt het werken bij Monalyse voor Eva het meest interessant. “Geen klant, laat staan dag, is hetzelfde hier. Door het brede aanbod van diverse klanten is maatwerk vaak een vereiste. En dat puzzelen is leuk om te doen. Hoe zorg je er het beste voor dat de doelen van de klant meetbaar zijn? Dit proces doorlopen geeft mij altijd veel energie. Je ontmoet nieuwe mensen, bedrijven en werkt nauw samen met je collega’s om alles voor elkaar te krijgen”. Met zo’n analyse topper zijn wij binnen Monalyse natuurlijk erg blij!

In haar vrije tijd zingt Eva de sterren van de hemel. In het verleden speelde ze samen met haar band op feesten en partijen en was geen café veilig voor haar jazzmuziek. Helaas gooide corona roet in het eten en houdt ze het nu bij zingen tijdens het sporten; de hobby die ze nu veelvuldig beoefent. Buiten muziek en zingen is Eva veel bezig met het onderwerp duurzaamheid. Ze vindt het dan ook heerlijk om de natuur in te trekken. Samen met haar partner en hond maakt ze dan ook graag, zowel in binnenland als tijdens haar reizen, lange wandelingen om te genieten van de natuur. Dat is dan ook wat haar het meest gelukkig maakt. Oh en patatjes / frietjes niet te vergeten! Daar kun je haar namelijk altijd voor wakker maken.

Eva van Deth media monitoring expert